Un grup de investiţii condus de familia regală din Emirate vrea să cumpere clubul Dinamo

Monday, 13 January 2020, 18:07 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Abu Dhabi Business Development, grup de investiţii condus de familia regală din Emiratele Arabe Unite, vrea să cumpere clubul Dinamo Bucureşti. Entitatea ar fi trimis deja o scrisoare deschisă pe adresa echipei, în care precizează cerinţele pentru care tranzacţia poate avea loc.

Abu Dhabi Business Development doreşte ca actualul acţionariat să obţină licenţa pentru Liga 1 în 2020-2021, dar şi ca Dinamo să rămână în primul eşalon la finalul acestui sezon.

”Suntem încântaţi să informăm că Abu Dhabi Business Development este interesat să achiziţioneze FC Dinamo Bucureşti (92,3% din acţiunile totale), în concordanţă cu strategia noastră de dezvoltare pentru regiune.

Suntem conştienţi de condiţiile comerciale actuale pentru preluarea pachetului menţionat anterior şi suntem pregătiţi să evaluăm anul fiscal, precum şi să analizăm diligentele legale şi comerciale efectuate de reprezentanţii noştri. Conform prognozei noastre, aprobarea internă necesară poate dura aproximativ două luni.

În plus, trebuie să reţineţi că, pentru a încheia tranzacţia, va trebui să obţineţi licenţa de Liga 1 pentru sezonul 2020-2021 şi asigurarea activităţilor operaţionale de zi cu zi. De asemenea, este necesar ca Dinamo să rămână în Liga 1 sezonul următor.

Recent, grupul Abu Dhabi Business Development a finalizat procesul achiziţionării clubului Charlton Athletic, echipă din liga secundă a Angliei.

Vă rugăm, nu ezitaţi să îl contactaţi pe domnul Florică pentru informaţii”, se arată în scrisoarea transmisă de Abu Dhabi Business Development, conform Pro X, a notat Mediafax.


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-13 18:17:59
Oare de unde au informatiile !???

Cine e nenea Florica !???

Alte articole din: Ultimele Stiri