Coronavirus - România: 201032 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ultrașii români îl atacă pe Rădoi după convocarea lui Camora: “Îți urăm o carieră cât mai scurtă la națională!”

Wednesday, 30 September 2020, 21:52 Sursă: realitateasportiva.net

Autor: Realitatea Sportiva

Selecționerul primei reprezentative a României, Mirel Rădoi, a anunțat astăzi lotul pe care se va baza pentru meciul din semifinala de baraj pentru EURO 2020 cu Islanda, respectiv pentru dubla din grupa Ligii Națiunilor, contra Norvegiei și Austriei. Acestă listă cu convocările se pare că i-au adus selecționerului primii contestatari, deoarece ultrașii români au ținut să transmită un mesaj tranșant lui Mirel Rădoi pe una dintre rețelele de socializare.

“Mirel Rădoi, în goana după pseudo-performanțe iluzorii, a deschis astăzi porțile naționalei pentru jucători naturalizați. Cine își închipuie că Mario Camora va fi primul și ultimul se înșeală. Este doar Calul troian, învelit în bune intenții, ce va aduce după sine alte și alte “importuri” de ocazie.
Nationala e o chestie de principiu – la fel ca drapelul, imnul sau ziua națională a unei țări. Nu le schimbi după bunul plac, când altele ți se par mai atrăgătoare. Mergi cu ele mai departe și încerci să le dai strălucire. Cu ce ai, cu ce poți. Asta nu a înțeles M. Rădoi așa că îi urăm o cât mai scurtă cariera la cârma selecționatei.”a fost postarea celor din grupul “Honor et patria”.
 

Vezi mai multe


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT