Coronavirus - România: 5202 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Liga Campionilor, Europa League și EURO 2020, amânate din cauza coronavirusului? Anunțul UEFA

Thursday, 12 March 2020, 15:36 Sursă: realitateasportiva.net

Autor: Realitatea Sportiva

Prin urmare, șase meciuri programate în această seară în optimile de finală din Europa League se vor juca. Este vorba despre Bașakșehir – Copenhaga, Frankfurt – Basel, LASK Linz – Manchester United, Olympiakos – Wolves, Rangers – Leverkusen și Wolfsburg – Șahtior.

În lumina evenimentelor privind răspândirea COVID-19 în Europa și a modificării evaluării Organizației Mondiale a Sănătății, UEFA îi invită pe reprezentanții celor 55 de asociații membre, împreună cu conducerea Asociației Cluburilor Europe, conducerea Ligilor Europene și reprezentanții FIFRro, să participă la o videoconferință pe 17 martie, pentru a discuta despre răspunsul fotbalului european la această epidemie. Discuțiile vor viza toate competițiile interne și europene, inclusiv UEFA EURO 2020. Eventuale decizii vor fi anunțate în urma acelor întrevederi“, este comunicatul UEFA.

______________________________________________________________________________________________________

UEFA a decis să suspende meciurile din Liga Campionilor și Europa League din cauza pandemiei de coronavirus. Hotărârea a fost luată având în vedere că mai multe campionate din Europa au fost suspendate, dar și pe fondul recomandărilor Organizației Mondiale a Sănătății.

Anunțul nu a fost făcut deocamdată oficial, dar publicații precum Gazzetta dello Sport, Marca, Express sau Mundo Deportivo au citat surse din cadrul UEFA.

Astăzi, de la orele 19:55 și 22:00, erau programate șase meciuri din manșa tur a optimilor de finală din Europa League. Partidele Inter Milano – Getafe şi FC Sevilla – AS Roma erau deja amânate.

Până acum, campionatele din Spania și Italia au fost suspendate, iar în celelalte se vor juca meciurile fără spectatori.

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net.

Alte articole din: SPORT
Adaugă părerea ta
Alte articole din: SPORT