Coronavirus - România: 19517 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Turneul World Rugby Nations Cup. Victorie răsunătoare a României în meciul cu Namibia

Thursday, 09 June 2016, 22:56 Sursă: REALITATEA.NET

Partida a fost dominată de tricolori care au reușit două eseuri în prima repriză, unul fiind de penalitate, oaspeții izbutind o încercare în cea de-a doua parte a disputei.

Primele 40 de minute au adus o presiune constantă a românilor asupra adversarilor, ''stejarii'' deschizând scorul în minutul 7, printr-o lovitură de pedeapsă fructificată de Florin Vlaicu, tot el majorând diferența două minute mai târziu, de asemenea prin transformarea unei lovituri de penalitate.

Continuând să atace buturile africanilor, echipa lui Lynn Howells i-a determinat pe namibieni să facă greșeli repetate în apărare care s-au concretizat printr-un eseu de penalitate dictat de arbitru în favoarea noastră, fiind aduse astfel alte 8 puncte în dreptul României.

Tabela de marcaj a indicat la pauză 18-0 pentru tricolori, Ionuț Dumitru reușind un eseu în ultimul minut al primei reprize, încercarea nefiind însă transformată de Vlaicu.

Prima parte a confruntării a adus și două cartonașe galbene văzute de namibienii Rohan Kitschoff și Renaldo Bothma.

În mitanul secund meciul a fost unul de uzură, dar deși ''stejarii'' și-au arătat superioritatea nu au mai reușit să aducă decât 2 puncte în dreptul lor, prin transformarea unei penalități în minutul 68, autor același Florin Vlaicu, el ratând o altă lovitură în debutul reprizei.

În ultimele secvențe ale partidei, profitând de căderea fizică a românilor, namibienii au izbutit punctele de onoare prin eseul lui Tijuee Uanivi, transformat de Theuns Kotze.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: SPORT
Adaugă părerea ta
Alte articole din: SPORT