Alegeri locale 2020 Vezi mai multe detalii

‘Tricolorii’ speră din nou! Rădoi și Mutu, echipa câștigătoare? “Pot încuraja un val de schimbare generalizat”

Wednesday, 09 September 2020, 14:53 Sursă: realitateasportiva.net

Autor: Realitatea Sportiva

Președintele Federației Române de Judo, Cozmin Gușă, este de părere că Mirel Rădoi, Adrian Mutu și Răzvan Burleanu pot aduce schimbarea în bine a fotbalului românesc.

Mirel Rădoi (39 de ani) a reușit un egal (1-1 cu Irlanda de Nord) și o victorie (3-2 cu Austria) de când a fost numit selecționerul primei reprezentative a României.

Adrian Mutu (41 de ani) a bifat două victorii (3-1 cu Finlanda și 3-0 cu Malta) de la preluarea echipei naționalei de tineret.

ADI MUTU, MIREL RĂDOI și RĂZVAN BURLEANU, 3 exemple care pot încuraja un val de schimbare generalizat! BRAVO BĂIEȚI, HAI ROMÂNIA!

Nu o să fac vreun comentariu legat de tacticile sau strategiile alese de către cele două foste staruri ale fotbalului românesc, ajunși azi în postura de antrenori de succes ai loturilor naționale, avem încă din fericire gazetari și analiști ai fotbalului competenți, ce și-au exprimat părerile laudative în ultimele 2 zile.

Dar, pentru că fotbalul e încă “rege” și-n România, o să evoc valoarea de întrebuințare a valului de optimism în societate generat de victoriile naționalelor pregătite de către cei doi, oameni pe care a “pariat” al treilea, Răzvan Burleanu. Pur și simplu, ei indică în mod precis că-ți poți asigura succesul chiar într-un mediu super competitiv și controversat, cu condiția ca valoarea intrinsecă pe care o poți dovedi, să fie dublată de seriozitate, dârzenie și muncă. ”

Citește continuarea pe realitateasportiva.net.


Vezi mai multe


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT