Coronavirus - România: 19517 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Trei cluburi din Liga 1 riscă depunctarea

Friday, 27 November 2015, 16:42 Sursă: REALITATEA.NET

Trei echipe puternice din Liga 1, care luptă pentru play-off, riscă depunctarea în acest sezon, se arată pe site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal. Cele 3 cluburi în cauză sunt Astra Giurgiu, ASA Târgu Mureş şi CFR Cluj.

"Administrația de monitorizare financiară a cluburilor din Liga 1 anunță că pe rolul Comisiei de Disciplină și Etică a FRF se află dosarele unor cluburi care au încălcat prevederile Regulamentului național de licențiere a cluburilor și de fair play financiar – Partea a III-a.

Pentru o corectă informare a membrilor afiliați și a opiniei publice, Administrația de monitorizare financiară a cluburilor din Liga 1 anunță cluburile care au raportat datorii restante, la termenele-limită aplicabile, 30 iunie, 30 septembrie și 31 octombrie, către cluburi și/sau către angajați.

Sancțiunile regulamentare sunt deducerea punctelor din clasamentul sezonului competițional 2015-2016, în funcție de situația prezentată de fiecare club, conform Anexei II din Regulamentul național de licențiere a cluburilor și de fair play financiar, ediția 2014", scrie în comunicatul dar de FRF, citat de digisport.ro.


Citeste totul despre:


Alte articole din: SPORT
Adaugă părerea ta
Alte articole din: SPORT