Coronavirus - România: 449349 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Transferul anului la FR de Judo: Sensei Kohei Oishi va antrena loturile României de judo

Wednesday, 15 November 2017, 16:35 Sursă: REALITATEA.NET

Valorosul antrenor japonez a fost întâmpinat cu aplauze de către Comitetul Director, în prima sa zi petrecută la Federaţia Română de Judo. Vizibil emoţionat, Kohei Oishi a spus că îi place ţara noastră și a învăţat deja câteva cuvinte în română. 

"Mulţumesc foarte mult! Îmi place România, îmi plac românii, mâncarea românească şi oraşele româneşti", a spus Kohei Oishi.

Reprezentanţii Federaţiei susţin că transferul antrenorului Kohei Oishi era foarte aşteptat. Mai ales că sportivii români se pregătesc deja pentru Jocurile Olimpice de Vară, care vor avea loc la Tokyo, în anul 2020.

"În sfârşit, am reuşit să aducem unul din cei mai buni specialişti din Japonia. Nu numai că este bun, este şi tânăr, care îşi doreşte foarte mult rezultate excepţionale. Îi dorim bun venit în România şi să fie de bun augur. Nu ne putem gândi decât la îndeplinirea obiectivului suprem la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Medalia de aur!", a afirmat Florin Bercean, vicepreşedintele Federaţiei Române de Judo.

Kohei Oishi are planuri mai mari decât superiorii săi. Are ca obiectiv minimum două medalii de aur, mai ales că experienţa îl recomandă. Ultima oară a coordonat lotul de judo al Universităţii din Nagoya. Kohei Oishi deţine centura neagră trei Dani, iar sportivii antrenaţi de el au câştigat mai multe competiții 

 

Vezi mai multe


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT