Tânărul care a împuşcat-o mortal pe Trinity Gay, fiica celebrului atlet Tyson Gay, a fost arestat

Monday, 17 October 2016, 13:44, Sursă: REALITATEA.NET

Bărbatul despre care se presupune că ar fi împuşcat-o pe  Trinity Gay (15 ani), fiica sprinterului american Tyson Gay, a fost arestat.

Adaugă părerea ta

Este vorba despre un tânăr de 21 ani, D'Vonta Middlebrooks, cunoscut de justiție pentru afaceri legate de droguri, pe care poliția îl acuză că a deschis focul în fața restaurantului Cool Out din Lexington, duminică dimineața, în jurul orei 4,00, unul dintre gloanțe rătăcite atingând-o mortal în zona gâtului pe Trinity Gay.

Transportată la o clinică din apropiere cu o mașină privată, fiica lui Tyson Gay a fost transferată apoi la spitalul universitar din Kentucky, însă medicii nu i-au putut salva viața, informează Agerpres.

Martorii incidentului au explicat că Trinity Gay a fost victima nevinovată a unui schimb de focuri între ocupanții a două vehicule. În acest caz au mai fost arestați doi bărbați, Chazerae Taylor (38 ani) și fiul acestuia D'Markeo Taylor (19 ani).

Considerată o mare speranță a atletismului american, Trinity Gay era specialistă în probele de sprint, ca și tatăl ei. Federația americană de atletism (USTAF) i-a transmis condoleanțe lui Gay pe contul său Twitter. "Gândurile și rugăciunile noastre se îndreaptă către Tyson Gay și apropiații săi, după decesul tragic și de neînțeles al fiicei sale, Trinity", a scris USTAF într-un comunicat dat publicității luni.

Tyson Gay (34 ani) este al doilea în topul celor mai rapizi oameni de pe planetă, după jamaicanul Usain Bolt, cu un timp de 9sec.69/100.