Tactica Simonei Halep pentru semifinală, dezvăluită de antrenor!

Wednesday, 29 January 2020, 15:42 Sursă: realitateasportiva.net

Autor: Realitatea Sportiva

Românca este singura jucătoare care nu a pierdut niciun set până acum la Melbourne. Antrenorul Artemon Apostu-Efremov a vorbit despre planul tactic pe care îl va pregăti Simona.

Meciul Halep – Muguruza a fost programat pentru joi, după ora 06:30, ora României, pe arena ‘Rod Laver’ de la Melbourne.

Muguruza are un bilanț pozitiv în confruntările cu Simona Halep, 3-2. Constănțeanca a câștigat ultimul duel, în 2018, la Roland Garros.

„Contează foarte mult că Simona a ajuns aici fără set pierdut. Data trecută, când a făcut finala, Simona a avut parte de meciuri foarte grele, foarte lungi , astfel că în finala n-a mai avut aceeași prospețime și a pierdut. În plus, e bine și prin prisma prospețimii mentale, pentru că are limpezime, nu s-a consumat foarte mult până acum.

Programul Simonei înaintea semifinalei cu Muguruza va fi unul normal. Va avea parte de puțină relaxare, apoi va fi un program de antrenament, urmat de încălzire la prânz iar dimineața, relaxată, mic dejun, nu facem nimic special.”

Citește continuarea pe realitateasportiva.net.


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: ALTE SPORTURI