Coronavirus - România: 19517 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

SURPRIZĂ! Edi Iordănescu a ajuns să-l critice pe tatăl lui, din cauza naţionalei

Friday, 05 February 2016, 09:18 Sursă: REALITATEA.NET

"Am un regret imens că am lăsat jucătorii la lot. Îi am la trei antrenamente şi apoi vine jocul oficial. Mă gândesc serios să nu îi mai iau la Târgu Mureş chiar dacă am să compromit jocul. Avem patru jucători la lot şi nu doar că nu îi pot avea la nici măcar un joc amical, dar trebuie să îi trimit pe teren într-un mod total amator la prima etapă", a declarat Edward Iordănescu.

Cristian Săpunaru, Adrian Ropotan, Mihai Răduţ şi Ioan Hora, fotbaliştii Pandurilor selecţionaţi de Iordănescu pentru stagiul de pregătire al naţionalei din Turcia, se vor alătura luni echipei din Târgu Jiu. ASA Târgu Mureş - Pandurii Târgu Jiu, primul meci din etapa a 24-a din Liga 1, va avea loc vineri, de la ora 20.30.

„ASA nu are jucători la lot şi nu mai există echidistanţă. Am respectat echipa naţională şi acum avem cel mai mult de suferit dintre toţi, era normal să avem puţină înţelegere. Poate noi suntem sacrificaţii de serviciu şi trebuie să ne acceptăm statutul”, a mai spus antrenorul Pandurilor, conform Mediafax.

Echipa din Târgu Jiu este pe locul 5 în Liga 1, cu 40 de puncte, la egalitate cu Steaua, iar ASA Târgu Mureş se află pe 6, cu 35 de puncte.


Citeste totul despre:


Alte articole din: SPORT
Adaugă părerea ta
Alte articole din: SPORT