Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Șumudică a pus ochii pe un fotbalist din Liga 1! „Îmi doresc un atacant”

Sunday, 26 July 2020, 17:29 Sursă: realitateasportiva.net

Autor: Realitatea Sportiva

Tehnicianul român a dezvăluit că și-ar dori să transfere un atacant din Liga 1, iar dacă acest lucru nu va fi posibil, atunci are în vizor și un mijlocaș.

„Șumi” a ținut să sublinieze că nu e vorba despre Alibec, este de notorietate relația excelentă pe care o au cei doi, deoarece nu are bugetul necesar pentru a-și permite un astfel de transfer.

„Îmi doresc un atacant din Liga 1, însă poate fi și un mijlocaș. Oricum, un singur jucător. Nu mă gândesc la Denis Alibec, pentru că noi nu avem fondurile necesare, iar el costă bani.

Acum am 14 străini la Gaziantep, așa că nu este ușor. Nici Lung nu este o soluție, chiar dacă este unul dintre cei mai buni portari din Turcia. Eu am un portar turc care și-a făcut bine treaba (n.r. – Gunay Guvenc, 29 de ani), m-a ajutat foarte mult și nu vreau o concurență cu Lung”, a spus Șumudică, potrivit ProSport.

În ultimul meci din acest sezon, Gaziantep, cu Alin Toşca şi Alexandru Maxim pe teren, s-a impus, în deplasare, în fața formației Yeni Malatyaspor, scor 1-0.

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net.


Vezi mai multe


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT