Alegeri locale 2020 Vezi rezultatele parțiale

Stanciu visează frumos la final de an: “Să sărbătorim cu toții calificarea la Campionatul European”

Saturday, 29 December 2018, 17:59 Sursă: REALITATEA.NET

Stanciu (25 de ani) este căpitanul echipei Sparta Praga și a reușit 4 goluri și 7 pase decisive în acest sezon. Mijlocașul este considerat unul dintre cei mai valoroși componenți ai echipei naționale.

Cred că anul 2018 a fost unul extraordinar. Mi-am găsit liniștea la Praga, am avut multe reușite personale. Din păcate, prestația echipei nu a fost la nivelul așteptat. La echipa națională a fost un an minunat, am reușit să terminăm anul neînvinși și, în plus, am reușit să marchez destul de mult. Sunt extrem de fericit din acest punct de vedere deoarece pentru mine echipa națională a fost și este cea mai importantă.

Îmi doresc să câștig Cupa Cehiei cu Sparta pentru că la titlu șansele sunt destul de mici, în acest moment aflându-ne la o distanță importantă de prima poziție. Cea mai mare dorință însă este aceea ca la final de 2019 să sărbătorim cu toții calificarea la Campionatul European. Acesta ar fi cel mai frumos sentiment! Îmi mai propun ca la anul să fiu sănătos și să fiu convocat la fiecare acțiune a echipei naționale“, a spus Nicolae Stanciu, într-un interviu pentru site-ul FRF.

10 goluri a marcat Nicolae Stanciu în tricoul primei reprezentative. Patru dintre acestea le-a reușit în 2018, cu Israel, Chile, Serbia și Lituania.

Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT