Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Sorana Cîrstea s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Madrid

Tuesday, 09 May 2017, 18:42 Sursă: REALITATEA.NET

Partida dintre cele două sportive a durat o oră şi un minut. Primul set a avut parte de o singură greşeală pe serviciu, făcută de Bellis, care şi-a pierdut serva în game-ul doi şi i-a permis Soranei să se distanţeze rapid la 3-0. Până la finalul setului care i-a revenit româncei, scor 6-3, în 33 de minute, niciuna dintre cele două sportive nu şi-a mai cedat serviciul.

În actul secund, Sorana Cîrstea a făcut break încă din primul game, iar apoi s-a distanţat la 2-0. Următoarea greşeală pe serviciu a setului secund a avut loc în game-ul cinci, când Sorana a pus o distanţă şi mai mare între ea şi adversară, scor 4-1. Până la final s-a mers cap la cap cu serviciul, iar setul doi s-a încheiat, scor 6-2 în favoarea Soranei Cîrstea, în 28 de minute.

În turul următor al turneului madrilen, Sorana Cîrstea o va întâlni pe câştigătoarea meciului Misaki Doi (Japonia, 53 WTA) - Donna Vekic (Croaţia, 82 WTA). Pentru accederea în optimi, Cîrstea va încasa un cec în valoare de 68,010 de euro şi 120 de puncte în clasamentul mondial.


Citeste totul despre:


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT