Coronavirus - România: 222559 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Au apărut imagini cu Serena Williams cum îşi recuperează telefonul de la un hoţ

Friday, 06 November 2015, 12:40 Sursă: REALITATEA.NET

UPDATE: Au apărut şi imagini cu Serena Williams, care îşi recuperează telefonul:

 

=================================================================

Williams, în vârstă de 34 ani, a povestit incidentul pe pagina sa de Facebook, unde a postat și o fotografie în care apare în ținută de "Superwoman''. Ea se afla într-un restaurant chinezesc, dintr-un oraș pe care nu l-a precizat, unde lua masa împreună cu un/o amic(ă).

"Lângă mine se afla un tip și ceva, căruia acum pot să-i spun instinct de super-eroină, mi-a spus să fiu atentă la el", a scris Serena, accidentată la genunchi și care nu a mai apărut în circuitul feminin după înfrângerea din semifinalele US Open, la începutul lunii septembrie.

"Într-un moment în care mă așteptam mai puțin, acest hoț mi-a luat telefonul și a părăsit rapid restaurantul. (...) Fără să mă mai gândesc, am reacționat", a adăugat americanca, precizând că a dărâmat un scaun sau două în momentul în care a început cursa de urmărire a hoțului. "A început să alerge, însă eu am fost mai rapidă decât el — toate sprinturile de la antrenamente mi-au servit la ceva — și am reușit să-l ajung ca un fulger", a continua ea.

"Cu cea mai amenințătoare voce a mea, rămânând însă calmă, l-am întrebat dacă nu cumva a luat 'din greșeală' telefonul meu. El a murmurat ceva, în timp ce se gândea ce să spună, iar apoi a zis: 'Doamne, știi ce am făcut! A fost atât de confuz acolo. Cred că am luat telefonul greșit'", a mai povestit americanca, întâmpinată cu aplauze la întoarcerea în restaurant.

"Ascultați-vă întotdeauna instinctul de super-eroi, luptați-vă pentru ceea ce credeți că este corect, fiți super-eroi!", a îndemnat cea mai bună jucătoare de tenis a lumii, adresându-se celor aproximativ 4 milioane de fani pe care îi are pe Facebook.

Sursa: Agerpres


Citeste totul despre:


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT