Coronavirus - România: 29223 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Simona Halep, ZI NEAGRĂ la Turneul Campioanelor. Ce șanse sunt ca românca să ajungă în semifinale

Wednesday, 25 October 2017, 16:49 Sursă: REALITATEA.NET

Scenariul prin care Simona Halep s-ar califica cu o înfrângere: Franțuzoaica Garcia poate pierde în fața lui Wozniacki în două sau trei seturi, urmând să aibă 3-5 sau 2-5 în raportul seturilor câștigate/pierdute, cu condiția ca Simona să îi ia set Svitolinei, scrie gsp.ro.

Scenariul horror prin care Simona poate rata calificarea: să o învingă pe Svitolina cu 2-1, iar Garcia să o învingă pe Wozniacki cu 2-0. În această situație, atât Halep cât și Caroline Garcia ar avea 4-3 la seturi, doar că franțuzoaica ar sta mai bine la situația game-urilor. 

Cel mai confortabil scenariu prin care Simona se poate califica este să o învingă pe Svitolina cu 2-0, situație în care celălalt meci din grupă nu ar mai avea cum să aibă repercusiuni în situația Simonei!

Dacă Garcia pierde cu Wozniacki, Simona are nevoie de doar un set pentru a se califica! În cazul unei înfrângeri la 0 cu Svitolina, Halep va fi eliminată!

 

UPDATE: Meciul dintre Simona Halep, liderul WTA, şi sportiva ucraineană Elina Svitolina, numărul 4 mondial, din ultima etapă a Grupei Roşii de la Turneul Campioanelor, va avea loc vineri, nu înainte de ora 14.30, conform programului anunţat de organizatori.


Vezi mai multe


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT