Simona Halep se pregătește la Miami alături de noul antrenor!

Wednesday, 20 March 2019, 14:43 Sursă: REALITATEA.NET

Simona Halep (locul 3 WTA) se pregătește intens pentru debutul în turneul de la Miami, care oferă premii totale de peste 9 milioane de dolari. Românca primește sfaturi la antrenamente de la Daniel Dobre, cu care a mai colaborat.

Adaugă părerea ta

Deși Halep nu a făcut niciun anunț oficial în acest sens, este clar că Daniel Dobre o consiliază și îi dă indicații, așa cum reiese din fotografiile surprinse astăzi.

Dobre s-a alăturat astfel trio-ului Teo Cercel (preparator fizic) – Vasile Antonescu (sparring partner) – Andrei Cristofor (fizioterapeut).

Simona Halep și Daniel Dobre au mai colaborat în perioada 2015-2017. Antrenorul mergea alături de jucătoare la turnee atunci când Darren Cahill nu putea.

Fost jucător de tenis şi multiplu campion naţional, Daniel Dobre (50 de ani) s-a pregătit pentru antrenorat în Germania, între anii 1994 şi 2000, la academia lui Gunther Bosch, unul dintre prietenii lui Ion Ţiriac.

Daniel Dobre s-a aflat în spatele succeselor obținute de către Alexandra Dulgheru, în 2009 și 2010, atunci când sportiva a reușit să câștige singurele titluri WTA din carieră.

Vezi pe realitateasportiva.net fotografiile inedite în care Simona Halep se pregătește la Miami alături de Daniel Dobre.