Coronavirus - România: 440344 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Simona Halep, metoda inedită prin care îşi gaseşte parteneri de antrenament! ,,Trebuie să înfrunte un adversar solid”

Friday, 23 October 2020, 17:03 Sursă: realitateasportiva.net

Autor: Realitatea Sportiva

Australianul nu o poate antrena pe Halep, deoarece el este în Australia, în timp ce Simona este în România, iar restricţiile privind pandemia de Covid-19 îi impiedică să se vadă.

Chiar dacă distanţa îi separă acum, antrenorul a găsit o metodă ingenioasă pentru a o ţine în formă pe Simona Halep. Acesta i-a spus Simonei să îşi caute parteneri de antrenament pe o platformă online.

Universal Tennis Ranking (UTR) este platforma unde sunt înregistraţi atât jucători cunoscuţi, cât şi jucători necunoscuşi de tenis, iar Halep şi-i alege în funcţie de performanţa pe care o au. Chiar Darren Cahill este ambasadorul platformei respective.

,,Am aruncat un ochi pe ratingurile jucătorilor, pentru a vedea cât de competitivi pot fi. Nu a contat în alegerea noastră circuitul din care făceau parte, masculin sau feminin. Am ales în ideea în care Simona trebuia să înfrunte un adversar solid la antrenament.

Au fost cazuri în care mă gândeam la unii jucători care o pot învinge. Și să știți că nu îi face bine să câștige chiar toate meciurile de antrenament.”

Citește continuarea declarațiilor pe realitateasportiva.net.


Vezi mai multe


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT