Coronavirus - România: 484550 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Simona Halep - ANAF: 1 - 0. Executarea silită de la Fisc a fost declarată nelegală de către judecători

Thursday, 29 October 2020, 10:00 Sursă: ziua de constanta

Autor: Iulian Budusan

În luna februarie, Halep a contestat la Judecătoria Constanța o decizie de la Agenția Națională de Administrare Fiscală de a o executa silit din cauza faptului că nu și-ar fi achitat o parte din impozite pentru anumite bunuri pe care le deține în Constanța.

Sportiva a avut câștig de cauză, iar zilele trecute Judecătoria Constanța a admis contestația la executare, anunță ziuadeconstanta.ro. Executarea silită a fost anulată, iar Simonei îi vor fi restituiți 178.364 lei executați în mod nelegal.

„Dispune intoarcerea executarii silite pentru suma totala de 178.364 lei, sens in care obliga intimata (nr. Finantele Publice) la restituirea catre contestatoare (n. red. - Simona Halep) a sumei totale de 178.364 lei executate in mod nelegal, precum si la plata dobanzii aferente sumei totale de 178.364 lei, calculate conform art. 174 alin. (5) C. proc. fiscala de la data achitarii fiecarei sume componente a sumei de restituit - 58.491 lei reprezentand contributia de asigurari sociale de sanatate si 119.873 lei reprezentand impozit pe venit aferent declaratiei unice - si pana la data restituirii integrale”, se arata in hotararea Judecatoriei Constantei.

Decizia poate fi atacată cu apel în termen de 10 zile de la comunicare.


Vezi mai multe


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT