Coronavirus - România: 440344 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Simona Halep. Adversară de top pentru sportiva noastră, în "sferturi" la Cincinnati

Friday, 19 August 2016, 11:22 Sursă: REALITATEA.NET

Halep, care a trecut cu un sec 6-1, 6-2 de australianca Daria Gavrilova, după doar 53 de minute, este pentru a treia oară consecutiv în sferturile turneului din statul american Ohio, conform Agerpres.

"E foarte cald. După primul set, soarele m-a afectat foarte tare și nu am avut așa multă energie. Sunt fericită că am putut termina meciul", a declarat românca după partidă.

Simona Halep a comentat în câteva cuvinte meciul cu Gavrilova: "Știam că trebuie să fiu agresivă, să nu o las să vină peste mine, deoarece poate juca foarte bine cu forehand-ul. Am deschis unghiurile, am servit destul de bine și am returnat tare pe al doilea serviciu".

Simona, care a reușit 18 ''winners'' și a făcut doar 14 erori neforțate (7 mingi direct câștigătoare și 19 erori neforțate pentru Gavrilova), a ajuns la 12 victorii consecutive, având două titluri câștigate (București, Montreal).

Radwanska a trecut cu 6-7 (1), 6-4, 6-0 de britanica Johanna Konta în optimi. Poloneza are 4-3 în meciurile directe cu Halep, ea reușind și cea mai recentă victorie, anul trecut, în grupă la Turneul Campioanelor de la Singapore, cu 7-6 (5), 6-1.


Citeste totul despre:


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT