Coronavirus - România: 430605 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Simona Halep a aprins spiritele în lumea tenisului. WTA, pusă la colţ din cauza româncei

Wednesday, 25 October 2017, 12:06 Sursă: REALITATEA.NET

Letona Jelena Ostapenko a fost desemnată de WTA jucătoarea cu cea mai importantă ascensiune în 2017. Jucătoarea în vârstă de 20 de ani a câștigat în acest an turneul de Mare Șlem de la Roland Garros, după o finală cu Simona Halep. Letona este acum locul 7 WTA, după ce era pe poziția a 44-a la sfârșitul anului trecut, potrivit Agerpres.

Decizia WTA de a anunţa deja "Jucătoarea anului", înainte de a se încheia Turneul Campioanelor, a fost criticată în presa americană.

"Nu este ca și când Muguruza, numărul 2 mondial, ar fi dominat anul. A câștigat Wimbledonul, dar a câștigat doar două titluri anul acesta. Ostapenko a câștigat la Roland Garros și are și ea două titluri. De ce nu ea? Apoi este Simona Halep, care nu a câștigat vreun Slam, dar a jucat o finală, a câștigat un turneu Premier 5 la Madrid și acum este pe primul loc”, scrie ESPN, preluat de un post de televiziune de la noi.

"Debutanta anului" este o altă jucătoare din SUA, Catherine Bellis.

Germanca Angelique Kerber, fost lider mondial, a obținut premiul "Jerry Diamond ACES" pentru promovarea tenisului și participarea la activități de caritate.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT