Schumacher s-a interesat de Raikkonen, înlocuitorul său în team-ul Ferrari

Monday, 30 November -1, 00:00 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET
Chris Dyer, inginerul de cursă al celor de la Ferrari, a fost sunat de Michael Schumacher, informează Reuters. Fostul pilot de Formula 1, de şapte ori câştigător al titlului mondial, s-a interesat de modul în care se comportă Raikkonen, înlocuitorul său în team-ul căluţului cabrat, înaintea primei curse pentru cei de la Ferrari.

" M-am simţit ca şi cum un vechi prieten m-ar fi sunat şi m-ar fi întrebat cum este noua mea prietenă" a declarat Dyer. Inginerul de curse al celor de la Ferrari i-a transmis lui Schumacher că finlandezul se descursă chiar bine, dar că s-a simţit puţin vinovat: " Bănuiesc că ar fi trebuit să-i spun - se descurcă o.k., dar nu e atât de bun ca tine" .

Deşi mulţi din cei angrenaţi în Formula 1 sunt de părere că Raikkonen, sosit de la Mc Laren, este un tip încăpăţânat şi taciturn care nu ascultă de nimeni, Dyer nu este de aceeaşi părere. După ce a fost inginerul de cursă al lui Schumacher, pe care l-a ajutat să obţină numeroase victorii, Chris Dyer speră să facă acelaşi lucru şi cu " Iceman" .


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri