Răzvan Lucescu, decizie incredibilă după ce patronul lui a intrat pe teren cu pistolul

Monday, 12 March 2018, 18:49 Sursă: REALITATEA.NET

Fostul fundaş al echipei FCSB a înscris cu o lovitură de cap în minutul 90, Paschalakis a fost învins, dar peste minge a sărit brazilianul Mauricio, înainte ca aceasta să intre în plasă. Iniţial a fost validat golul, dar mai apoi asistentul a intervenit şi i-a comunicat centralului că a fost ofsaid. Mauricio era în afara jocului, dar nu se afla pe direcţia portarului Paschalakis, deci nu l-a influenţat pe acesta. După ce golul a fost anulat, totul s-a transformat într-un haos general.

Patronul lui PAOK, Ivan Savvidis, nu a mai suportat tensiunea, a intrat pe teren şi i-ar fi spus arbitrului ”ești mort”.

El a fost surprins având asupra lui un pistol, pentru care are permis de port armă. Răzvan lasă de înţeles că Savvidis avea tot dreptul să încerce să se protejeze, având în vedere că securitatea îi e ameninţată în orice clipă. Singurul lucru pentru care ar trebui să fie judecat ar fi pătrunderea în teren, nu şi existenţa armei.

Răzvan Lucescu a afirmat că rămâne alături de patronul lui.

"Din poziţia de lider, trebuia acum să ne apropiem de lider sau să-l depăşim. Intrăm pe teren, jucăm un meci echilibrat, noi marcăm în minutul 90, cei doi arbitri validează golul, urmează protestele celor de la AEK şi nu ştiu ce s-a mai întâmplat de s-a anulat golul. A fost o nebunie totală. Golul a fost validat pentru 3-4 minute. Apoi, chiar nu ştim ce s-a mai întâmplat. S-a creat senzaţia că golul ar urma să fie anulat, apoi a intervenit acel moment cu intrarea patronului pe teren.

Cei de la AEK au mers la vestiare, arbitrii au mers la vestiare, au fost multe discuţii acolo, iar în final arbitrii au anunţat că meciul trebuie să se reia. Cei de la AEK au refuzat să intre pe teren, au vrut să afle decizia înainte de a intra pe teren. AEK n-a mai vrut să intre pe teren, justificând că, din motive de securitate, nu mai pot juca meciul.

Sunt 100% alături de patronul meu, este un om cu mult bun simţ. Pot să vă spun că este un om care a investit zeci de milioane în fotbal şi a vrut ca echipa lui să câştige meciurile doar pe teren, nu în alte părţi", a spus Răzvan Lucescu, pentru Telekom Sport.


Citeste totul despre:


Alte articole din: SPORT
Adaugă părerea ta
Alte articole din: SPORT