Răzvan Lucescu, cu ochii în lacrimi. După trei ani, a plecat...

Monday, 01 May 2017, 16:24 Sursă: REALITATEA.NET

Răzvan Lucescu şi-a încheiat mandatul la Xanthi cu o victorie, scor 3-0, cu Veria, dar şi cu câteva momente emoţionante la finalul meciului din campionat. După trei ani în Grecia, tehnicianul român nu a mai continuat pe banca elenilor şi este pregătit de o nouă provocare în cariera de antrenor.

Adaugă părerea ta

Cu victoria din această etapă, Răzvan Lucescu o lasă pe Xanthi pe locul 6 în campionat, cu patru puncte sub prima echipă calificată în Europa, iar oficialii i-au pregătit o festivitate la finalul meciului cu Veria, conform Mediafax.

Fanii l-au aplaudat în picioare, iar oficialii clubului i-au oferit flori celui care a fost pe banca lui Xanthi pentru trei sezoane. Lucescu nu şi-a ascuns sentimentele şi a plâns alături de jucătorii pe care i-a antrenat în Grecia.

Cea mai bună performanţă a lui Xanthi, sub comanda lui Lucescu, o reprezintă o finală din Cupa Greciei, în sezonul 2014-2015, pierdută în faţa lui Olympiakos.

De-a lungul carierei de antrenor, Răzvan Lucescu a antrenat: Rapid, FC Braşov, naţionala României, El-Jaish, Petrolul Ploieşti şi Xanthi.