Coronavirus - România: 19517 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Război total Rădoi-Tamaş. Mirel: Eu pot bea un pahar de vin, mă duc și mă culc, cobor și el tot bea

Friday, 13 May 2016, 08:10 Sursă: REALITATEA.NET

Tamaş i-a transmis lui Rădoi că, după plecarea de la Steaua, fostul idol al roş-albaştrilor a păcălit fotbalul în ţările arabe. Mirel n-a rămas dator şi a făcut mai multe dezvăluiri despre actualul elev al lui Reghecampf.

"Înseamnă că și-a băut și creierul pe care îl mai avea. Înseamnă că a ajuns la niște limite. Să fie sănătos. Poate e el vreun Dobrin 2 și nu știm noi. El a trecut ca trenul prin gară pe la echipele pe la care a fost. Dacă spun tot, mâine își va rezilia contractul cu Steaua.

Da, jucam cărți și rummy în cantonamente, dar până la ora 2 noaptea. Nu puteam sta până la 7 dimineața, că la 8 aveam micul dejun. Nu știu cine poate să bea cu Tamaș. Eu aș putea bea un pahar de vin, că șpriț bea el, pentru că e sifon, mă duc și mă culc, cobor și el tot bea.

Dacă vrea, mai jucăm poker ca să îi mai dau bani. Și așa văd că are probleme și nu își poate duce familia la Paris, că îl ridică de pe aeroport că nu și-a plătit taxele pe acolo.

E vina mea că l-am dat afară? A stat toată dimineața până în club și nu a venit la antrenament, dimineața. L-a sunat pe Dică și a zis că nu poate veni. Am înțeles că avea și ochiul vânăt și îi era rușine să vină la echipă așa. Tamaș a jucat sub comanda mea din primul meu meci. Ce să am eu cu el? El nu înțelege că își face rău singur. Poate nu-i placea fața mea, dar ce are cu lotul echipei. Dacă mă antrenez două săptămâni, joc și eu ca Tamaș. La meciul cu Dinamo, Rotariu, care are 65 kg, l-a dat la o parte.

Eu m-am lăsat de cinci ani de la națională și el nu are selecțiile mele. Să zică mulțumesc că m-am accidentat în meciul cu Olanda și a bifat un meci și el că altfel stătea pe banca de rezerve. Cum să se compare cu mine? Eu când jucam în Champions League cu Steaua, el mă înjura.

Sper ca declarația lui să fie alimentată de cineva. Sper să îl fi pus cineva. Dacă a zis asta înseamnă că nu mai are creier. El are două fire în cap: unul pentru ochi și unul pentru urechi.

El a stat câte 6 luni pe la fiecare echipă și evolua câte 3 minute, ca la box. Să ne spună el dacă are probleme cu băutura, ca văd că bea mai des ca apa.

Eu l-am sunat să văd dacă are bărbăția să-mi spună în față acele declarații sau dacă mai ține minte. Poate că nu era treaz când a făcut acea declarație", a spus Rădoi la DolceSport.


Citeste totul despre:


Alte articole din: SPORT
Adaugă părerea ta
Alte articole din: SPORT