Coronavirus - România: 695153 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Radu Banciu, noi comentarii răutăcioase la adresa Simonei Halep

Tuesday, 27 January 2015, 15:28 Sursă: REALITATEA.NET

Simona Halep. Contactat de sportnews.ro, jurnalistul Radu Banciu a comentat înfrângerea dură suferită de Halep:

Nu mi se pare o surpriză colosală ceea ce s-a întâmplat în meciul dintre Halep și Makarova. Rusoaica jucase foarte bine până la această întâlnire, era în formă. Era de așteptat să se întâmple așa. Makarova stătea mai bine la forma de moment, deși Halep părea favorită. Asta nu însemană că Halep nu e mai bună decât rusoaica. Aia va intra în top 10 și cam atât, nu e vreo mare valoare”, a declarat Banciu.


În opinia lui Banciu, viitorul nu sună bine pentru Simona Halep:

Nu cred că o să fie mai bună decât a fost până acum. A atins punctul maxim. Cu siguranță, va mai câștiga meciuri, asta e clar. Serena Williams și Șarapova, cele două din fața ei, au un interes din ce în ce mai scăzut pentru tenis. Simona Halep e ambițioasă, dă dovadă de dărnicie, e profesionistă, o țărancă puternică, și sunt convins că va mai aduna victorii. Intră pe teren ca la coasă! <>, așa își spune mereu. Muncește mult, se vede, dar e inferioară față de Serena Williams și Șarapova. Nu are cum să fie o jucătoare emblematică pentru tenis, cum e de exemplu Șteffi Graf, chiar dacă câștigă. Și Petra Kvitova a câștigat un Mare Șlem, dar nu este o jucătoare reprezentativă, e sub Halep”.

Citiţi mai multe aici: Simona Halep, adusă cu picioarele pe pământ: ”A atins punctul maxim! Va mai câștiga meciuri, e o țărancă puternică”. Află cine face aceste declarații INCENDIARE / EXCLUSIV


Citeste totul despre:


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT