Coronavirus - România: 471536 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Primarul Capitalei a anunțat ce se întâmplă cu CSM București: “În vară vedem dacă mai continuăm”

Friday, 30 October 2020, 19:20 Sursă: realitateasportiva.net

Autor: Realitatea Sportiva

Nicușor Dan primarul ales al Bucureștiului a declarat că deocamdată angajamentul fața de echipă va continua până în vara anului viitor. Acesta a spus că va face o analiză până în primăvară și va lua o decizie cu privire la cum sunt folosiți banii publici la echipa de handbal.

”CSM Bucureşti are o echipă de handbal, care este angrenată într-o competiție europeană. Angajamentul faţă de această echipă va continua cel puţin până în vara anului viitor pentru ca parcursul european al acestei echipe să nu fie afectat şi pentru că este vorba de nişte profesioniste, care au semnat un contract cu Municipalitatea, iar noi suntem oameni serioşi şi ne ţinem de contractele pe care le semnăm.

Mai departe, ce se va întâmpla începând cu vara asta… Nu este momentul să facem analiza chiar în aceste două săptămâni, când avem coronavirus şi situaţia financiară pe care o avem.

Până în primăvară o să facem o analiză, o să vedem planuri de management și cum putem să facem ca parte din banii pe care îi consumă această echipă să vină din surse din private. E o decizie pe care o să o luăm la momentul acela“, a declarat Nicuşor Dan, într-o conferinţă de presă, potrivit Agerpres.

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT