Povestea românului care e noul Ghiţă Mureşan. La 16 ani, are 2,31 metri. Ar putea fi un star în NBA

Wednesday, 29 March 2017, 10:58 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Robert Bobroczky, un adolescent de origine română, are la 16 ani 2,31 metri, fiind cel mai înalt dintre colegii săi de la liceul Grand River Academy din statul american Ohio.

El este doilea cel mai înalt baschetbalist din prezent, din Statele Unite, iar tânărul este originar din Arad, conform Mediafax.

Cei care îl cunosc spun că nu doar înălţimea îl diferenţiază. Poreclit “Big Rob” de către colegi, Bobroczky are note mari la învăţătură şi vorbeşte patru limbi: română, engleză, ungară şi italiană.

„În mod evident este unic”, a declarat Bobby Bossman, antrenorul adolescentului de la Spire Institute: “Etica de muncă a băiatului este absolut incredibilă. Îl rogi să facă ceva şi o va face”.

Bobroczky provine dintr-o familie de baschetbalişti. tatăl său a jucat în echipa naţională de baschet a României alături de Gheorghe Muresan – cel mai înalt jucător din istoria NBA, cu o înălţime ce măsoară nu mai puţin de 2,31 de cm

Cei care îl cunosc pe Robert - care are la 16 ani deja înălţimea lui Mureşan - l-ar putea „învinge” pe compatriotul său.

Bobby Bossman l-a cunoscut pe Robert şi familia sa prin intermediul telefonului şi pe Skype şi au stabilit o întâlnire.

Deşi măsoară 2,31 metri, Bobroczky are doar 93 de kilograme.

Antrenorul Bobby Bossman este extrem de încântat de talentul lui Robert şi îi prevede o carieră strălucită.


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: ALTE SPORTURI