Patronul FCSB-ului, pus la zid: ''Vrei 100 de milioane? Că ești tu Becali?''

Wednesday, 10 July 2019, 13:09 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Situația transferurilor de la FCSB a fost analizată de un fost membru al Generației de Aur.

FCSB s-a despărțit în această vară de mai mulți jucători, însă Gigi Becali nu a transferat înlocuitori pentru posturile acestora. Ilie Dumitrescu este de părere că patronul formației din Capitală nu ar trebui să se uite la bani și să plătească cât cer cluburile pentru jucători valoroși.

Exemplul lui Dumitrescu a fost Florin Ștefan, fundașul stânga al naționalei U21 și al lui Sepsi. Gigi Becali nu vrea să plătească sume cerută de clubul din Sfântu Gheorghe (1 milion de euro), iar fostul membru al Generației de Aur nu este de acord cu mentalitatea finanțatorului roș-albaștrilor.

Fostul mare internațional este de părere că și alte cluburi pot cere o anumită sumă pe un jucător, la fel cum Becali consideră că fobaliștii săi valorează între 20 sau 30 de milioane de euro.

„Problema e la postul de fundaş stânga şi aici trebuie să facă un efort. Păi, cum cere el 30 de milioane, 20, 15, 18, 40, 100 la un moment dat, mai sunt şi alţi oameni care vor şi ei să ceară un milion, 800, 700. Deci numai de pe scaunul ăsta poţi să te uiţi şi la cel din faţa ta, nu? Vrei tu 100 de milioane sau 15 milioane? Păi să facă un efort şi să-l ia pe Ştefan.”

Citește continuarea pe realitateasportiva.net.Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri