Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Patrick Ekeng nu ar fi fost resuscitat în ambulanță: "I s-a făcut masaj cardiac"

Saturday, 07 May 2016, 09:08 Sursă: REALITATEA.NET

"S-a încercat o oră şi jumătate resuscitarea lui Patrick, dar nu s-a reuşit salvarea lui deşi avea momente când își revenea. Cât despre cauze, nu mă pot pronunţa, nu îmi dau seama ce a păţit. Vom vedea în zilele următoare, după ce i se va face necropsia", a spus doctorul.

Întrebat dacă este adevărat că nu i s-a făcut resuscitare în ambulanţă și nici pe teren, doctorul a răspuns: "A fost urcat imediat în ambulanţă şi acolo i s-a făcut masaj cardiac, care este principala metodă de resuscitare. I s-a făcut masaj cardiac în continuu până la intrarea în spital. Ambulanţa a ajuns la spital foarte repede, într-un minut şi ceva, două, cred, nu îmi dau seama cât a durat exact. În orice caz, foarte repede".

Oficialii clubului Dinamo au precizat că ambulanțele erau dotate corespunzător.

"FC Dinamo București a asigurat nu doar minimum necesar de ambulanțe (două), conform regulamentelor competiționale, ci a contractat trei ambulanțe pentru acest meci.

Aceste ambulanțe au fost dotate corespunzător pentru intervențiile în regim de urgență, potrivit reprezentanților serviciului de ambulanță contractat. Acest fapt a fost confirmat la ședința tehnică de dinaintea partidei în cadrul raportului de organizare a jocului", anunță un comunicat al clubului. 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT