Pandurii Târgu Jiu, eliminată din Europa League

Thursday, 04 August 2016, 22:59 Sursă: REALITATEA.NET

Marian Pleașcă (57) a înscris pentru gorjeni, în timp ce Nosa Igiebor (24) și Ezequiel Scarione (80) au marcat pentru Maccabi, care câștigase și prima partidă, cu scorul de 3-1, scrie Agerpres.ro.

Pandurii părăsește competiția pe care a abordat-o nepregătită, având în vedere schimbul de garnituri din această vară, cu multe plecări și la fel de multe veniri.

Maccabi și-a demonstrat valoare și s-a calificat fără probleme în play-off-ul competiției.

Gazdele au avut o primă ocazie la Netanya prin Orlando Sa (10), dar acesta a trimis pe lângă Lazar și pe lângă poartă. Portarul echipei din Târgu Jiu a apărat apoi șutul lui Rikan din mijlocul careului (17), dar a fost învins în min. 24, când Nosa Igiebor a reluat cu capul din 6 metri, la centrarea lui Medunjanin.

Lazar s-a mai remarcat în minutul 30, la mingea trimisă de Medunjanin, apoi Miha (32) a fost blocat, Orlando Sa (33) a trimis cu capul pe lângă țintă, iar șutul lui Dasa (39) a fost reținut de Lazar.

Igiebor a avut două ocazii mari în debutul reprizei secunde, după ce a scăpat singur cu Lazar, fiind blocat de goalkeeper (48), iar apoi a reluat alături de poartă cu capul (51).

Pandurii a reușit să egaleze prin fundașul dreapta Pleașcă (57), la capătul unei acțiuni individuale, dar ultima jumătate de oră a fost dominată categoric de gazde, pe fondul unei căderi fizice a gorjenilor.

Medunjanin (66) a trimis în bară din lovitură liberă, apoi Maccabi a avut o dublă ocazie, prin Scarione și Itzhaki (77), blocați de apărarea oltenilor. Scarione a marcat al doilea gol al israelienilor (80), cu capul, din centrarea lui Miha, pentru ca echipa din Tel Aviv să mai rateze două mari ocazii prin rezerva Ben Basat, pe contraatac, singur cu portarul (83), iar în a doua situație a reluat în plasa laterală (87).

Elocvent pentru desfășurarea ostilităților este raportul șuturilor pe poartă oferit de site-ul UEFA, 13-1 pentru gazde.


Citeste totul despre:


Alte articole din: SPORT
Adaugă părerea ta
Alte articole din: SPORT