Oscar Pistorius, anunţ bombă. Ce a păţit în închisoare. Păcat!

Tuesday, 12 December 2017, 17:16 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Oscar Pistorius are probleme şi în închisoare. Campionul paralimpic a fost implicat într-un incident cu un alt prizonier, motivul fiind utilizarea unui telefon public, a anunţat, marţi, un oficial al penitenciarului. Incidentul a avut loc în urmă cu o săptămână.

Enervaţi de timpul îndelungat pe care Pistorius l-a petrecut la telefon, mai mulţi deţinuţi l-au îndepărtat cu forţa pe sportiv. Până la intervenţia gardienilor, Pistorius a fost agresat de unul dintre deţinuţi, suferind câteva contuzii uşoare, conform Mediafax.

”Oscar s-a ales cu o vânătaie şi câteva răni uşoare şi nu a avut nevoie de tratament”, a declarat, conform Reuters, Singabakho Nxumalo, purtător de cuvânt la Departamentul de Servicii Corecţionale.

Oscar Pistorius va petrece 13 ani şi cinci luni în penitenciarul din Atteridgeville, după ce, luna trecută, Curtea Supremă de Justiţie a decis să-i dubleze sentinţa pentru uciderea prietenei sale, Reeva Steenkamp, în 2013.

Pistorius a câştigat şase medalii de aur în competiţiile paralimpice şi a fost cunoscut ca "Blade Runner" pentru utilizarea protezelor cu fibră de carbon.Adaugă părerea ta
Alte articole din: ALTE SPORTURI