Coronavirus - România: 19517 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

OPINIE | Scăparea lui Marica. Ce uită “fostul mare atacant” când condamnă presa!

Thursday, 07 May 2020, 18:59 Sursă: realitateasportiva.net

Autor: Realitatea Sportiva

Imaginile schimbului de replici dintre atacantul înfăşurat în prosop şi soţul încornorat au bătut toate recordurile de vizualizări. Nu este nicio surpriză într-o ţară în care “Vulpiţa şi Viorel” sunt pe culmile audienţelor. Ne place să ne uităm pe gaura cheii, ne plac bârfa şi scandalurile.

Surpriza afişată de Marica este una ipocrită! Presa pe care fostul atacant o condamnă pentru că a rostogolit un subiect personal este aceeaşi care îi preia cuvânt cu cuvânt opiniile la fel de personale pe teme variate. De la situaţia sportului românesc, la vaccinuri şi familia tradiţională (sic!), părerile lui Marica s-au transformat în ştiri de fiecare dată. Iar el, fostul atacant, s-a transformat într-un influencer invitat la talk-show-uri sau evenimente.

Acum, Marica s-a arătat surprins şi revoltat, fără să înţeleagă că statutul la care a aspirat încă de când se autopropunea căpitan al naţionalei aceloraşi jurnalişti pe care acum îi consideră lipsiţi de scrupule se bate cap în cap cu noţiunea de “viaţă privată”.

Citește continuarea pe realitateasportiva.net.Alte articole din: SPORT
Adaugă părerea ta
Alte articole din: SPORT