Coronavirus - România: 114648 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

OFICIAL | Dinamo a fost cumpărat de spanioli! Cortacero: ”Este o zi importantă pentru club”

Thursday, 13 August 2020, 19:23 Sursă: realitateasportiva.net

Autor: Realitatea Sportiva

Anunțul oficial al schimbării la nivel înalt a fost făcut pe contul oficial al clubului de pe o rețea de socializare.

București, 13 august 2020. Noul acționar majoritar al clubului nostru este, de astăzi, compania Benel International SA, reprezentată de domnul Pablo Cortacero.
Pentru prima oară în istoria de 72 de ani a clubului, Dinamo București intră sub patronajul unei societăți internaționale.
Prezentarea oficială a noului acționariat va avea loc în următoarele zile, evenimentul de presă urmând să fie comunicat prin intermediul site-ului oficial.

“Sunt bucuros să anunț, în numele companiei pe care o reprezint, că am finalizat această tranzacție cu reprezentanții clubului Dinamo. Este o zi importantă pentru club, pentru suporteri, pentru familia Dinamo. Acest club merită mult mai mult decât a reușit în ultimii ani.

Merită o echipă pentru performanță și sper să reușim promovăm Dinamo București în Europa prin rezultate importante în fotbalul românesc și în cupele europene. Sunt încrezător că împreună cu suporterii dinamoviști vom reuși să fim cei mai buni!”, a fost mesajul transmis de noul acționar principal al grupării din Ștefan cel Mare.  

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net.


Vezi mai multe


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT