Octavian Bellu şi Mariana Bitang, SURPRIZĂ URIAŞĂ pentru ROMÂNI

Friday, 28 February 2014, 09:39, Sursă: REALITATEA.NET

Mariana Bitang, antrenoarea loturilor nationale de gimnastica, alaturi de sotul ei, Octavian Bellu, a anuntat ca in viitorul apropiat gimnastica romaneasca se va bucura de o surpriza de proportii, in spatele careia se ascunde un proiect misterios.

Adaugă părerea ta

"Trebuie sa asteptati o surpriza din partea gimnasticii romanesti. Va fi facut un anunt public pe 25 martie, sper sa fie de bun augur pentru gimanstica. Este un proiect la care s-a muncit foarte mult si sper din suflet ca ne vom bucura de el. Este o mare necesitate pentru gimnastica romaneasca despre care vorbim de atat de mult timp si nu am avut castig de cauza, dar in cele din urma cineva s-a induplecat sa sprijine demersul nostru. Federatia este in calitate de partener in tot acest angrenaj. Speram sa aiba efectul si succesul scontate", a declarat Mariana Bitan pentru Sport Total FM.

Marian Bitang isi pune sperante in sportivele care vor reprezenta Romania la CE si CM din acest an, precum si la Olimpiada de la Rio din 2016: "Anul asta sunt Campionatele Europene din luna mai, la Sofia, si, in tomana, in China, sunt Campionatele Mondiale. Dupa primul an postolimpic, in care lumea isi incropeste cate o echipa, acum este prima aparitie cu noua structura de echipa in perespectiva JO de la Rio. Cele mai experimentate sunt Larisa Iordache si Diana Bulimar. Obiectivul nostru este acela de a participa onorabil la o competitie si, daca se poate sa castigi si niste medalii cu atat mai bine, ca asta este menirea noastra".

Mariana Bitang a mai spus ca sala de pregatire a loturilor nationale ce urmeaza a fi construita in incinta complexului Dinamo este gata, insa doar pe plansele de proiectare. Toate aprobarile au fost obtinute insa demararea constructiilor intarzie din cauza haosolui ce domneste in zilele acestea in Guvern, in speta la Ministerul de Interne.