Coronavirus - România: 18283 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

O legendă a oltenilor vrea pace în Bănie! ”Craiova lui Mititelu are tot dreptul să joace pe Oblemenco!”

Saturday, 04 April 2020, 13:21 Sursă: realitateasportiva.net

Autor: Realitatea Sportiva

Rodion Cămătaru (61 ani), fotbalist cu peste 280 de apariții pentru formația din Bănie, este de părere că și FC ”U” Craiova 1948 ar trebui să fie lăsată să joace pe ”Ion Oblemenco”, la fel ca Universitatea Craiova.

Argumentul legendei oltenilor este meciul cu 12.000 de suporteri în tribune pe care formația lui Adrian Mititelu l-a disputat în Cupa României împotriva Universității Cluj.

”Eu cred că Mititelu a învățat din greșelile din trecut și a venit timpul să își aducă lângă el oamenii care îi vor binele și îl pot ajuta. Consider că și echipa lui Mititelu, cea care este acum antrenată de un fost mare fotbalist al Universității Craiova, Eugen Trică, are tot dreptul să joace pe arena Ion Oblemenco în Liga a doua. Și jucătorii lui Eugen au dreptul să beneficieze de aceleași facilități ca și cei ai lui Rotaru, mai ales că unii dintre ei sunt craioveni de aici din oraș.

Eu cred că se pot găsi soluții ca să fie bine pentru toată lumea. De ce suporterii lui FCU să se mai ducă pe drumuri pe la Tg Jiu, Filiași sau Severin? Ei pot să meargă aici în Craiova pe stadionul mare.”

Citește pe realitateasportiva.net continuarea declarației lui Rodion Cămătaru.

Alte articole din: SPORT
Adaugă părerea ta
Alte articole din: SPORT