Coronavirus - România: 706475 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

NBA. All Star Game. Selecționata Vestului s-a impus 196-173 în faţa Estului

Monday, 15 February 2016, 09:21 Sursă: REALITATEA.NET

Ediția din acest an a All Star Game a fost cea mai prolifică din istoria acestui eveniment, un total de 369 de puncte, depășind cu 48 de puncte recordul stabilit în 2015.

Cel mai bun marcator al meciului de gală dintre starurile NBA a fost Paul George, jucătorul formației Indiana Pacers, care a înscris el singur 41 de puncte, cu unul mai puțin față de recordul legendarului Wilt Chamberlain, conform Agerpres.

Russell Westbrook (Oklahoma City Thunder) a primit, pentru al doilea an consecutiv, trofeul rezervat celui mai bun jucător al partidei (MVP), o premieră în cele 65 de ediții ale acestei întâlniri de prestigiu.

Însă marea vedetă a serii a fost Kobe Bryant, cvintuplu campion al NBA cu Los Angeles Lakers, care a disputat cu această ocazie ultimul său All Star Game, la care a participat de 18 ori până acum, urmând să se retragă la finalul sezonului, la 37 de ani.

LeBron James, care i-a succedat lui Bryant în rolul de megastar planetar al NBA, a devenit, cu cele 13 puncte reușite la Toronto, cel mai bun marcator din istoria All Star Game, cu un total de 291 puncte, unul în plus față de vedeta lui Lakers.

Ediția 2017 a meciului vedetelor din NBA va fi, așadar prima începând din 1998 fără Kobe Bryant. Întâlnirea va avea loc pe arena formației Charlotte Hornets, al cărei președinte și proprietar este legenda lui Chicago Bulls, Michael Jordan, considerat cel mai bun baschetbalist din istorie.


Citeste totul despre:


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT