Coronavirus - România: 28973 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Nadia Comăneci, zeița de la Montreal, este aniversata zilei

Tuesday, 12 November 2019, 10:34 Sursă: REALITATEA TV

Nadia Comăneci ne-a întipărit în inimi primul 10 pe care nu-l putem uita. A început gimnastica la numai șase ani, cu antrenori care și ei au scris istorie în acest sport: Martha și Bela Karoly. Nadia a uimit întregul mapamond după ce a obţinut titlul olimpic absolut.

A cucerit atunci trei medalii de aur la Jocurile Olimpice de la Montreal. Tot atunci, la numai 14 ani, Nadia Comăneci a devenit prima gimnastă din istorie care a obţinut nota zece pe linie.


În palmaresul sportivei strălucesc cinci medalii olimpice de aur, două de aur la Mondiale şi alte nouă, tot de aur, la Europene. Nadia Comăneci este căsătorită, de mai bine de 20 de ani, cu fostul gimnast american Bart Conner şi au împreună un băiat, Dylan, în vârstă de zece ani.


Și în prezent Nadia Comăneci trăiește prin sport. Recent și-a etalat frumosul trup la plajă, dovedind că este în formă maximă, ca în urmă cu zeci de ani, când urca pe podium.

Pentru Nadia, sportul a rămas prima ei dragoste și nu concepe o zi fără să facă mișcare.


Nadia Comăneci este unică și rămâne simbolul perfecțiunii pentru o lume întreagă și pentru asta ne putem mândri cu un așa bun național. La mulți ani, Nadia noastră!


Citeste totul despre:


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT