Coronavirus - România: 18791 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Nadia Comăneci regretă ieșirea nervoasă de la Fed Cup a lui Ilie Năstase

Monday, 24 April 2017, 20:13 Sursă: REALITATEA.NET

Aflată la Cluj, marea campioană, Nadia Comăneci, a primit informația că Ilie Năstase, bunul ei prieten, a avut un conflict cu un arbitru în timpul partidei dintre Konta's și Sorana.

În urma articolului apărut în “The Telegraph” sub titlul “'Everybody loves Ilie': legendary gymnast Nadia Comaneci defends Nastase outbursts”, am intrebat-o pe Nadia dacă susține acțiunile lui Ilie și este de acord cu ce a spus acesta:

“Ilie îmi este foarte bun prieten și este iubit de către români, asta am declarat Nu am fost și nu voi fi de acord cu un limbaj licencios. Nu am fost prezentă la Constanța, nu voi fi de acord niciodată cu acțiuni rasiste sau jignitoare. Ca prietenă voi fi alături de Ilie și voi încerca să il sprijin să treacă peste acest moment. Este un om matur și poate să își asume acțiunile sale. Nadia a mai spus ca Ilie a fost și va rămâne unul dintre marii sportivi ai României și ai lumii, un mare susținător ai valorilor sportive, dar și un om cu o mare personalitate", a spus fosta mare gimnastă. 


Citeste totul despre:


Alte articole din: SPORT
Adaugă părerea ta
Alte articole din: SPORT