Coronavirus - România: 691488 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Moartea unui club cu tradiţie din fotbalul românesc. Va intra în FALIMENT!

Tuesday, 16 February 2016, 15:55 Sursă: REALITATEA.NET

Decizia de marţi duce FC Braşov la un pas de faliment. Tot marţi, la Curtea de Apel Braşov este fixat un termen în care sunt judecate contestaţiile la tabelul creanţelor.

Conform tabelului preliminar, FC Braşov are datorii de 35.979.885,45 de lei, însă administratorul judiciar a aprobat iniţial suma de 10.020756,86 (2,25 milioane de euro). Pe parcurs, suma a crescut vertiginos, asta pentru că s-au admis mai multe contestaţii, cea mai importantă fiind cea a Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Braşov.

Tribunalul Braşov a admis contestaţia AJFP Braşov şi a dispus înscrierea în tabelul preliminar a creanţei acesteia ca şi bugetară. De asemenea, Tribunalul Braşov a admis şi contestaţiile formulate de câţiva fotbalişti împotriva tabelului preliminar şi a dispus înscrierea în tabelul preliminar a creanţelor contestatarilor în categoria creanţelor salariale, conform monitorulexpres.ro.

În acest moment, datoriile ajung la aproape 7 milioane de euro! Conform Legii Insolvenţei, SC FC Braşov SA trebuie să achite în primul rând creanţele salariale, apoi pe cele garantate, cele bugetare şi în ultimul rând pe cele chirografare.


Citeste totul despre:


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT