Alegeri locale 2020 Vezi mai multe detalii

Mii de albanezi îşi exprimă pe străzi la Tirana bucuria pentru victoria din meciul cu România

Monday, 20 June 2016, 01:35 Sursă: REALITATEA.NET

Potrivit lequipe.fr, un sunet asurzitor de claxoane  s-a auzit pe străzile din Tirana, în timp ce fanii fluturau steaguri ale Albaniei. Totodată, torţele aprinse de albanezi au luminat noaptea. 

Golul marcat de Sadiku în minutul 43, care a stabilit scorul final, a fost salutat cu o explozie de urale, mai ales în Piaţa Maica Tereza, unde a fost instalat un ecran uriaş.

Premierul Edi Rama a postat un mesaj, "Goooooooooool...", pe contul său de Twitter, însoţit de o captură TV, cu momentul bucuriei jucătorilor de după gol.

Reprezentativa României a fost învinsă, duminică seară, la Lyon, cu scorul de 1-0, de selecţionata Albaniei, şi a fost eliminată de la Campionatul European încă din faza grupelor. Ultima înfrângere în faţa Albaniei suferită de România a avut loc la 2 mai 1948, la Bucureşti, scor 0-1.

În celălalt meci al grupei, Franţa şi Elveţia a remizat la Lille, scor 0-0, tot duminică. Astfel, România a ocupat ultimul loc în grupă

Grupa A a fost câştigată de Franţa, cu 7 puncte, urmată de Elveţia, cu 5 puncte, Albania, cu 3 puncte şi România, cu un punct. Franţa şi Elveţia sunt calificate în optimi, Albania trebuie să aştepte pentru a vedea dacă se află între cele patru echipe de pe locul 3 cu cea mai bună linie de clasament, din cele şase grupe.


Vezi mai multe


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT