Michael Schumacher. Veste proastă pentru familia fostului pilot. Inevitabil, s-a ajuns aici

Wednesday, 14 October 2015, 18:39 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Din păcate, apropiaţii germanului se gândesc că soţia şi copiii lui Schumi ar putea rămâne fără bani. Concret, averea celui care a câştigat şapte titluri mondiale în Marele Circ era estimată, în 2013, la 750 de milioane de euro.

Accidentul pe care l-a suferit Michael şi, mai ales, perioada îndelungată de recuperare a bărbatului au afectat serios conturile familiei. Soţia lui Schumi cheltuieşte săptămânal 140.000 de euro pentru tot ce înseamnă tratamentul partenerului ei: medicamente, specialişti, infirmiere, etc.

Conform unor surse, Corinna Scumacher a cheltuit până acum, pentru recuperea soţului, 14 milioane de euro. În această vară, femeia a vândut chiar o proprietate a familiei pentru a-şi mai rotunji conturile.

Michael Schumacher, 46 de ani, s-a rănit grav la cap în Alpii francezi în decembrie 2013, într-un accident de schi în urma căruia a fost în comă aproape șase luni.

Tratat timp de cinci luni în spitalul din Grenoble (Franța), fostul pilot, ieșit din comă, s-a întors în Elveția pe 16 iunie 2014 pentru a primi îngrijiri în spitalul universitar din Lausanne, renumit pentru experții săi în neurologie.

 

Citiţi şi:

Şocant! În ce hal a ajuns să arate Michael Schumacher. FOTOCiteste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: MOTORSPORT