Coronavirus - România: 63762 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ciclistul Michael Rogers a primit acum medalia de bronz pentru Jocurile Olimpice din 2004

Tuesday, 01 September 2015, 18:50 Sursă: REALITATEA.NET

Ciclistul australian Michael Rogers a primit marţi, 1 septembrie, medalia de bronz în proba de contra-cronometru din cadrul Jocurilor Olimpice 2004 de la Atena, după descalificarea pentru dopaj a rutierului american Tyler Hamilton, relatează olympic.org.

Ceremonia s-a desfăşurat la sediu Comitetului Olimpic Internaţional (CIO) din Lausanne, Elveţia, în prezenţa preşedintelui CIO Thomas Bach şi a vicepreşedintelui CIO John Coates, acesta din urmă fiind şi cel care i-a înmânat medalia lui Rogers.

„Este o onoare imensă”, a spus Michael Rogers. „Când mă gândesc la ziua aceea, de acum 11 ani, de la Atena, prima mea reacţie este să zâmbesc. Această medalie de bronz îmi dă o mare satisfacţie şi adaugă ceva tangibil la amintirile grozave de atunci”, a adăugat el.

Tyler Hamilton, câştigătorul probei contra-cronometru la Jocurile Olimpice din anul 2004, de la Atena, a recunoscut că a consumat substanţe dopante la vremea respectivă, mai multe detalii despre acest lucru oferind chiar şi în paginile cărţii lui, „Cursa secretă”.

Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT