Coronavirus - România: 691488 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Medicul plecat cu scandal de la Dinamo vine acum gratis la club! ,,M-au sunat, nu e vorba de bani”

Tuesday, 24 November 2020, 21:23 Sursă: realitateasportiva.net

Autor: Realitatea Sportiva

Pentru a nu pierde meciul cu 3-0 la masa verde, pentru că a rămas fără staff medical, în salvarea lui Dinamo a venit Adrian Motoacă.

Aflată într-o situaţie disperată, echipa din ,,groapă” a apelat la serviciile lui Motoacă pentru meciul cu Viitorul. Acesta spune că este de acord să o ajute pe Dinamo, dar nu se pune problema ca el să revină în totalitate la club având în vedere toate problemele cu care se sonfruntă echipa.

,,Eu mi-am arătat disponibilitatea cu titlu gratuit. Am fost sunat de ei. Nu este vorba de o ofertă, am fost sunat pentru a-i ajuta cu această situație, ca medic de ambulatoriu de specialitate care înțelege desfășurarea competițiilor. Le-am dat punctele necesare de plecare ca Dinamo să nu piardă cu 0-3, mi-am arătat disponibilitatea de a-i ajuta pentru desfășurarea meciului. De aici se pleacă discuția.

Momentan sunt membru al staff-ului Unirii Slobozia. Este timpul foarte scurt. Numai cei de la Liga Profesionistă pot decide. Ca să înțeleagă lumea. ID-urile sunt unice. Nu se poate sta la Liga 1 cu un ID de Liga 2. Deși, teoretic, nu împiedică nimic ca un medic să fie la două echipe. Sunt două competiții distincte, sunt contracte de prestări servicii distincte. Nu există un regulament care să prevadă că trebuie să fiu la o echipă” a declarat medicul pentru Fanatik.

Adrian Motoacă a spus cum îşi poate desfăşura Dinamo meciul cu Viitorul, doar cu doi medici.

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT