Coronavirus - România: 500273 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Mario Camora l-a impresionat pe un triplu campion al României! ,,Munca lui a fost răsplătită”

Wednesday, 11 November 2020, 20:44 Sursă: realitateasportiva.net

Autor: Realitatea Sportiva

Mario Camora i-a fost căpitan pe toată perioada petrecută la clubul ardelean. Bordeianu dezvăluie cum a fost primit la CFR de către portughez, dar şi ce relaţie a avut cu acesta.

Fostul mijlocaş de la CFR Cluj a comentat şi debutul lui Camora la echipa naţională. Bordeianu spune că portughezul a simţit presiunea care se apăsa pe umerii lui.

„Cu Mario am avut o relaţie foarte bună la CFR, m-a luat cu el în cameră, m-a luat cu el în vestiar, mi-a explicat ce se întâmplă la o echipă care îşi doreşte să câştige trofee, pot să zic că m-a ajutat foarte mult şi de când am plecat am ţinut legătura cu el, am avut o relaţie foarte bună şi e un băiat extraordinar.

Chiar dacă e un jucător cu experienţă, are 34 de ani, cred că nu a fost uşor pentru el (n.r – debutul la echipa naţională). A fost şi un meci cu miză, ţinând cont că a fost semifinala pentru calificarea la EURO. Mario a demonstrat în România că e un fotbalist foarte bun, constant. În trei ani, cât am stat eu acolo, a jucat foarte bine şi cred că munca lui a fost răsplătită”, a spus Bordeianu pentru Telekomsport.

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net.

Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT