Coronavirus - România: 28973 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Provocarea VIEŢII pentru LUCIAN BUTE

Friday, 24 January 2014, 10:18 Sursă: REALITATEA.NET

LUCIAN BUTE. Rudel Obreja, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui LUCIAN BUTE, a vorbit revenirea fostului campion mondial IBF. Rudel Obreja, cel care îl manageriază pe LUCIAN BUTE în România, ştie de ce fostul campion mondial a pierdut în faţa lui Jean Pascal.

"S-a văzut în meciul cu Jean Pascal că LUCIAN BUTE are reţineri, că nu-şi dă drumul la braţe, că nu are încredere în el. Şi toate acestea, din cauza acelei înfrângeri în faţa lui Carl Froch. Nimeni nu poate nega că a fost o înfrângere dură care lasă urme la nivel psihic pentru orice boxer. Ştia acest amănunt tot staff-ul lui LUCIAN BUTE. La acest capitol au rămas ei deficitari în pregătirea partidei cu Jean Pascal. LUCIAN BUTE a participat la câteva şedinţe la psiholog, însă au fost superficiale. Aceste întâlniri cu psihologul nu au fost profunde, să pătrundă în adâncimea psihicului. Nu au reuşit să-i declanşeze acel declic al încrederii în sine. Aşa, în general vorbind, toţi cei care sunt în jurul lui LUCIAN BUTE, nutiţionist, antrenor şi alte persoane, nu au ştiut să gestioneze acest aspect, nu au găsit remediul pentru o «boală» pe care o cunoşteau. Dar, luna viitoare, LUCIAN BUTE va veni în ţară, vom analiza la rece şi se vor lua hotărâri. Cine este vinovat, cine pleacă, cine rămâne, cine vine", a declarat Rudel Obreja pentru Ring.

"Văd prin presă că LUCIAN BUTE are o semipareză şi alte tâmpenii. Credeţi că vreun medic i-ar fi dat voie să urce în ring dacă avea o mică problemă medicală? Din punct de vedere al sănătăţii fizice, el este apt sută la sută, vă garantez asta. Nici nu se pune problema ca el să plece de la Interbox, mai are contract şi îl va duce la capăt. Ultima repriză cu Jean Pascal a demonstrat că LUCIAN BUTE poate boxa la un nivel înalt, problema este să îşi recapete încrederea în forţele sale. Să treacă peste toate frustrările şi temerile care i s-au instalat în creier după înfrângerea cu Carl Froch. Iar acest lucru se poate rezolva dacă totul se face aşa cum trebuie, sunt atâtea metode. Eu cred că va avea loc o revanşă cu Jean Pascal. Şi dacă LUCIAN BUTE se va pregăti aşa cum trebuie şi va fi montat din punct de vedere psihic, va mătura cu el în ring. Atunci să văd ce vor mai spune cei care acum îl denigrează", a mai spus Rudel Obreja.

Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT