Coronavirus - România: 18283 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

BUTE-PASCAL. 10 zile până la MECIUL ANULUI. Unde îl vezi la TV

Wednesday, 08 January 2014, 10:33 Sursă: REALITATEA.NET

BUTE-PASCAL. Lucian Bute şi Jean Pascal vor umple Centre Bell din Montreal, sala în care se va disputa partida, vânzându-se deja toate cele 21.000 de bilete, inclusiv cele mai scumpe, la 1.310 dolari bucata. Din păcate pentru fanii din ţară ai lui Bute, meciul nu a fost achiziţionat până acum de nici o televiziune din România. Interbox e în negocieri avansate însă, din cîte se pare, cu Pro TV, anunţă GSP. În SUA meciul va fi transmis de HBO, în Marea Britanie de BoxNation şi în Canada pe Indigo.

LUCIAN BUTE a postat un mesaj video pe siteul oficial al clubului său, Interbox, prin care mulţumeşte susţinătorilor şi le dă asigurări că va învinge pe 18 ianuarie: "Vă doresc sănătate şi un An Nou bun! Vă mulţumesc că sunteţi alături de mine! Sunt foarte bine pregătit. O să fie un show. Am multă încredere şi voi câştiga!".

JEAN PASCAL a dezvăluit banii puţi în joc: câte două milioane de dolari de om.

"Mai e puţin până la luptă, sper să nu se dea din nou lovit, ca în vară! Are două milioane de dolari şi de motive ca să accepte lupta. E foarte bine, va încasa mulţi bani la ultima sa luptă, pentru că sunt sigur că-l voi face să se retragă", a declarat Pascal.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: SPORT
Adaugă părerea ta
Alte articole din: SPORT