LOVITURĂ - Imnul naţionalei României e OBSCEN! Aceste versuri nu pot fi cântate pe stadion. SCANDAL

Monday, 29 September 2014, 17:56 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Preşedintele CNCD, Asztalos Csaba Ferenc, a declarat agenţiei MEDIAFAX că noul imn al echipei naţionale, lansat, luni, de FRF, nu este unul "tocmai inteligent", el arătându-se îngrijorat de efectul pe care îl va avea în situaţia "explozivă" de la meciul România-Ungaria, din preliminariile Euro-2016.

"Cunosc problema imnului echipei naţionale, dar nu am discutat-o în colegiul director al consiliului. Am ştiinţă de acest imn şi de acel vers «ori învingem ori murim». Eu cred că trebuie să fie mai atenţi cei de la Federaţia Română de Fotbal cu astfel de imnuri.

Nu cred nici faptul că «pe ei, pe ei pe mama lor» reprezintă Federaţia Română de Fotbal. Vă daţi seama că va fi lansat şi la meciul România - Ungaria, unde nu va mai fi nevoie de niciun imn, e suficient să arunci un chibrit.

Este explozivă treaba. Dar în contextul acesta electoral îmi exprim întreaga îngrijorare. Trecem printr-o perioadă destul de dificilă. În campania electorală, orice subiect se speculează. Nu cred că e cea mai bună idee să lansăm un astfel de imn, cu un astfel de conţinut.

Suntem la două săptămâni de meci şi spiritele mi se par destul de inflamate. Nu este un imn tocmai inteligent, să spun aşa", a declarat preşedintele Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării, pentru MEDIAFAX.Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri