Liviu Dragnea, prima reacţie după ce Lupescu a pierdut alegerile. Ironie surprinzătoare

Wednesday, 18 April 2018, 19:27, Sursă: REALITATEA.NET

Preşedintele în exerciţiu al Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu (33 de ani), a câştigat, miercuri, un nou mandat la conducerea FRF, încă din primul tur de scrutin, el fiind votat de 168 dintre cei 254 de membri afiliaţi prezenţi la Adunarea Generală de alegeri desfăşurată la Casa Fotbalului.

Adaugă părerea ta

Principalul său contracandidat, Ionuţ Lupescu, component al "generaţiei de aur", a obţinut doar 78 dintre voturile preşedinţilor de cluburi şi ai Asociaţiilor Judeţene. Pe locul trei s-a clasat fostul fotbalist Marcel Puşcaş, cu 8 voturi, iar pe cel de-al patrulea Ilie Drăgan, fost lector al Şcolii Federale de Antrenori, care nu a strâns niciun sufragiu.

Liviu Dragnea l-ar fi susţinut pe Ionuţ Lupescu la aceste alegeri, iar prima lui reacţie a fost una ironică: "şi-au ales preşedintele cu votul de la futsal, cu votul fetelor". Liderul PSD n-a confirmat că Lupescu ar fi fost favoritul lui şi a concluzionat: "Foarte bine că a ieşit Burleanu".

"Eu sunt de vină că a câştigat Burleanu? M-aţi văzut vreodată pe mine că am zis că susţin pe unul sau altul? Foarte bine că a ieşit domnul Burleanu. Şi-au ales preşedintele cu votul de la futsal, cu votul fetelor. Eu aştept rezultate foarte bune în fotbal", a spus Liviu Dragnea.