Liga Campionilor. Rezultate Liga Campionilor. Cum a reacţionat Messi la eliminarea lui Ronaldo

Wednesday, 17 April 2019, 13:09, Sursă: REALITATEA.NET

Liga Campionilor. Rezultate Liga Campionilor. Ajax Amsterdam s-a calificat surprinzător în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Juventus Torino cu scorul de 2-1 (1-1), marţi seara, în deplasare, în manşa secundă a sferturilor de finală ale competiţiei.

Adaugă părerea ta

Tot marţi seară, FC Barcelona s-a calificat în semifinale după 3-0 cu Man. UTD pe Camp Nou (în tur, 1-0 pentru Barcelona).

Lionel Messi a fost întrebat despre eliminarea lui Cristiano Ronalo şi Juventus din sferturile Ligii Campionilor, de către Ajax. Starul Barcelonei spune că asta confirmă faptul că toate echipele ajunse în această fază sunt foarte bune.

"Orice echipă este complicată, nu? Echipele care merg în semifinalele Ligii Campionilor merită să fie acolo, sunt cele mai bune şi este complicat. Am făcut încă un pas spre ”triplă”, mai avem un pic", a spus Messi.

Liga Campionilor. Rezultate Liga Campionilor. Miercuri seară se joacă Man. City - Tottenham (în tur, 1-0 pentru Tottenham) şi FC Porto - Liverpool (în tur, 2-0 pentru Liverpool).