Liga Campionilor. Jose Mourinho, pe făraş la Man. UTD. Pe cine propune Panduru în locul lusitanului

Wednesday, 14 March 2018, 09:41, Sursă: REALITATEA.NET

Manchester United a fost eliminată de Sevilla din Liga Campionilor la fotbal, după ce andaluzii s-au impus cu scorul de 2-1, marţi seara, pe ''Old Trafford'', în manşa secundă a optimilor de finală.

Adaugă părerea ta

După 0-0 la Sevilla, echipa antrenată de Vincenzo Montella a reuşit să puncteze de două ori la Manchester în decurs de câteva minute, prin atacantul francez Wissam Ben Yedder (74, 78), introdus pe teren doar în min. 72.

''Diavolii roşii'' au punctat prin Romelu Lukaku (84), dar nu au reuşit mai mult.

Pentru Sevilla este primul sfert de finală în principala competiţie continentală intercluburi, din sezonul 1957/58.

Ben Yedder a ajuns la 8 goluri marcate în 7 partide în acest sezon de Champions League.

Basarab panduru îl propune pe banca "diavolilor" pe Luis Enrique, în prezent liber de contract după despărţirea de Barcelona.

"Sevilla a fost echipa mai bună. Mourinho, practic, în trei reprize nu face absolut nimic, nu joacă absolut nimic. După care, spre surprinderea mea, îl ceartă pe arbitrul de rezervă care arată prelungirile şi îi reproşează că nu a dat cinci minute în loc de patru minute. Ăla nu-i spune, săracul, de ce nu a jucat în trei reprize...

Este o mare umilinţă pentru United. Căutaţi-l cât mai repede dacă vreţi să faceţi ceva pe Luis Enrique. Atunci vom vedea şi noi fotbal. Sau rugaţi-vă să coboare din tribune Sir Alex Ferguson, pentru că nu cred că ar juca echipa mai slab cu el decât o face cu Mourinho. Nu poţi să le dai oamenilor ăstora câte 3-400 de milioane anual şi să joace în aşa fel. Nu se poate aşa ceva" - a spus Basarab Panduru la Telekom Sport.